logo-wit

Workshop GenietBord maken

Ben je ook zo toe aan een ochtend helemaal voor jezelf? Lekker ontzorgd worden, nergens aan denken en ervan genieten dat alles voor je geregeld wordt? Lijkt je het heerlijk om in de buurt zijn van mij en een paar andere vrouwen die ook hoogsensitief (HSP) zijn en die jou begrijpen? Een groepje waar je je gehoord voelt? En vind je het ook leuk om bezig te zijn met de eerste G van Gevoel? Hou jij van lekker eten, goeie vibes en een fijne locatie EN wil je jouw eigen dromen voor je gaan zien? Leuk! Dan is de Workshop GenietBord maken echt iets voor jou. Je bent welkom 🙂

Wat is het?
De Workshop GenietBord maken is een workshop waarin je jouw droombord gaat maken. Jij gaat je dromen voor je zien (visualiseren op een canvas / bord), zodat je ermee aan de slag kunt. We hebben lekker de hele ochtend (ongeveer 3 uren) waarbij jij eerst in contact komt met je gevoel en daarna jouw dromen op een visionboard mag gaan plakken, schrijven en tekenen! Het contact maken met je gevoel is een belangrijke, want dat zorgt ervoor dat je ‘uit je hoofd’ komt. Je gaat heel bewust naar jezelf luisteren en dan komen er vaak ook dingen omhoog die je helemaal niet had verwacht. Spannend en leuk tegelijk! Natuurlijk krijg je support en steun van mij als je dat wilt of nodig hebt. En dan kun je lekker aan de slag! Er zijn fijne bladen waar je plaatjes kunt uitscheuren en allerlei producten waarmee je jouw droombord kunt maken. Deze workshop is iets voor jou nog niet helemaal duidelijk is wat je wilt. OF als je het ongeveer wel weet, maar nog niet helemaal durft te visualiseren omdat je bang bent dat je dromen niet mogelijk zijn.

Waar is het?
Ik was hier vorige zomer aan het lunchen op mijn verjaardag en het voelde ZO goed! Ik wist meteen: hier wil ik nog eens iets gaan organiseren voor een groepje vrouwen. Het is bij Flow Zevenhuizen, een prachtige locatie in de natuur, aan de Zevenhuizer Plas. Check de website maar eens via deze link. of hun Instagram pagina via deze link. De bijzondere locatie is omgeven met gras, bomen, water en vogeltjes. Als je me al langer kent: ik zoek alleen plekken op met echt heerlijke vibes, dus dat zit wel goed! Het gaat jou helemaal helpen om letterlijk in de flow te komen 🙂

Wat kost het?
De prijs voor deze heerlijke beleving is 99 euro en dat is inclusief alles. Ik regel alles, jij hoeft het jezelf alleen maar te gunnen. Ik zorg voor alle materialen en benodigdheden. Ook de huur van de prachtige locatie en heerlijke (lunch)hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs. En ofcourse de heerlijke energie en coaching van mij, de GenietExpert 🙂

Wat trouwens NIET is inbegrepen zijn jouw heerlijke dromen waarmee je na de workshop aan de slag gaat. Jouw prachtige dromen zijn onbetaalbaar EN daar mag je zelf mee aan de slag natuurlijk. Jij krijgt tijdens de workshop net dat zetje wat je nodig hebt om ervoor te gaan. En anders kun je natuurlijk altijd nog een keertje extra met me afspreken.
Oh, maar dit gaat echt ZO lekker worden, het eten is daar verrukkelijk! Graag in je aanmelding doorgeven als je bepaalde dingen niet eet. Voor ondernemers is de prijs exclusief BTW, die komt er op de factuur nog bij.

(PS: Als jij je aanmeld voor het Jaarprogramma, zit deze workshop inbegrepen. JEEJ!)

Hoe groot is de groep?
De groep houd ik heel bewust klein, er kunnen maximaal 6 vrouwen aanmelden. Ik heb ervaren dat kleine groepjes heel fijn zijn om met elkaar te verbinden en dan is het ook niet zo druk (raken we tenminste niet snel overprikkeld :))

Zijn er nog voorwaardes om me aan te melden?
Een belangrijke voorwaarde vind ik altijd enthousiasme. Je moet echt de drive voelen om dit voor jezelf te gaan doen en het jezelf ook gunnen. Vind je het spannend, maar voel je vanbinnen ook een JA en weet je dat je dit niet voor niets leest? Dan is het waarschijnlijk iets voor jou. Graag aanmelden voor 1 februari, zodat we zeker weten dat het door kan gaan qua aantal aanmeldingen en de definitieve reservering van de locatie.

Waar en hoe kan ik me aanmelden?
Heel makkelijk via mail: info@dagelijksgenieten.nl. Als onderwerp van de mail: Aanmelding Workshop GenietBord maken. Stuur me in de mail jouw enthousiaste aanmelding & volledige naam en adresgegevens toe, dan stuur ik je een factuur terug. Graag deze betalen voordat we de workshop beginnen.

Heb je nog meer vragen?
Vraag het via een berichtje op Instagram of via mail: info@dagelijksgenieten.nl

Alle info op een rij:
Datum: vrijdag 23 februari
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: Flow Zevenhuizen
Prijs: 99 euro (prijs = exclusief BTW voor ondernemers)

HĂ© psst! Even een half uurtje praten?

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Laten we dan eerst eens vrijblijvend een gratis GenietGesprek van een half uur plannen. We kijken of het klikt en wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Geniet van je dag!
Groetjes GenietExpert Gertrude

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist via deze link downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist gratis downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Bij het invullen van je mailadres meld je je automatisch aan voor de #wordjeeigenbff mailing van info@dagelijkgenieten.nl – geniet ervan!

Alsjeblieft!

Download hier het gratis e-book met vijf tips om meer te genieten!