logo-wit

Wat gebeurt er als je jezelf durft te zijn?

Misschien droom je er weleens over: je eigen BFF worden & helemaal jezelf zijn. Dat zou heerlijk zijn! Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk wat een zelfontwikkelingsreis met je doet, maar in de afgelopen jaren heb ik geleerd dat er bepaalde punten zijn die voor veel (HSP)-vrouwen herkenbaar zijn en die ze voor zichzelf als doel hebben gesteld. Wat gebeurt er als je steeds meer jezelf durft te zijn? Ik heb de heerlijke gevolgen hieronder voor je op een rijtje gezet:

🩷Lekker jezelf zijn
🩷Je eigen ding doen
🩷Niet meer aanpassen voor anderen
🩷De mening van anderen naast je neer kunnen leggen
🩷Je negatieve gedachten niet meer zo serieus nemen & positiever denken
🩷Niet meer net doen alsof
🩷Doen wat bij JOU past
🩷Je eigen ritme volgen
🩷Luisteren naar wat je lichaam nodig heeft
🩷Leven naar je cyclus
🩷Minder onrust
🩷Geen slachtoffer meer, je neemt je eigen verantwoordelijkheid
🩷Meer flow en rust vanbinnen
🩷Je eigen pad creëren en volgen
🩷Naar je hart, intuïtie en gevoel luisteren
🩷Blij zijn met en genieten van je hoogsensitiviteit
🩷Alle emoties voelen omdat je weet dat je daardoor groeit
🩷Lief tegen jezelf praten
🩷Weten wat je waard bent
🩷Van binnenuit GENIETEN
🩷Gezonde gewoontes aanleren omdat je van jezelf houdt
🩷Grenzen aangeven en duidelijk communiceren wat je wilt
🩷Loslaten wat je energie kost en naar je toetrekken wat energie geeft
🩷Vertrouwen dat het goedkomt
🩷Liefde ontvangen en geven – omdat dat automatisch gaat – jij bent liefde
🩷Geloven in jezelf

💃💃💃Kortom: Je eigen BFF zijn! JEEEEEEJ🫶

Verlang jij hier ook zo naar? En wil je weten HOE je dat wordt, maar heb je GEEN idee waar je moet beginnen? I know (uit ervaring) en I looooove to tell you! Via deze link vind je de oplossing: mijn ebook #wordjeeigenbff – voor vrouwen die nog niet helemaal zichzelf durven zijn en van plan zijn dat WEL te worden. Ohhh…..zo fijn! Ik gun het jou ook! Het is niet altijd makkelijk, maar als je er ECHT voor gaat is het mogelijk. En onthoud dit: ook jij kunt het aan!

Mijn boek #wordjeeigenbff bestaat uit 12 thema’s die je tegenkomt tijdens je reis richting het worden van je eigen BFF. wil je een voorproefje daarvan? Dat kan dus met mijn gratis podcast! Ik vind het ZO VET en ben zo dankbaar dat vrouwen tegen mij vertellen hoeveel ze hieraan hebben. In de verschillende podcasts bespreek ik de thema’s uit mijn boek, die allemaal beginnen met een G 🙂

Wil je liever je verhaal kwijt & een luisterend oor, persoonlijke inzichten en mijn GenietExpert-vibes? Dan is de GenietWalk in de natuur iets voor jou! Klik hier voor meer informatie en als jij vanbinnen voelt dat het iets voor je is, let me know. Dan voel ik ook meteen of er een klik is en plannen we een moment in, helemaal in het teken van jou.

En….Waar verlang jij het meeste naar van de hierboven genoemde punten? Ik ben benieuwd en vind het altijd leuk als je het laat weten! Welkom via info@dagelijksgenieten.nl of Instagram @dagelijks_genieten 🙂

Hé psst! Even een half uurtje praten?

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Laten we dan eerst eens vrijblijvend een gratis GenietGesprek van een half uur plannen. We kijken of het klikt en wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Geniet van je dag!
Groetjes GenietExpert Gertrude

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist via deze link downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist gratis downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Bij het invullen van je mailadres meld je je automatisch aan voor de #wordjeeigenbff mailing van info@dagelijkgenieten.nl – geniet ervan!

Alsjeblieft!

Download hier het gratis e-book met vijf tips om meer te genieten!