Wil jij van genieten een gewoonte maken?

Vul je gegevens in en ontvang het eBook per mail!

Voel jij je nooit goed genoeg? Word je eigen bff!

#WORDJEEIGENBFF

Je eigen beste vriendin worden: is dat ├ęcht nodig? Dat vraag je jezelf misschien af als je dit leest. Maar dan heb ik een vraag terug: Doe jij voor jezelf alles wat je ook voor jouw eigen beste vriend of vriendin doet? Of voor iemand anders waar je veel van houdt? Of….vind je dat jezelf niet waard? Duw je jouw eigen behoeftes weg en komen die later nog wel een keer aan de beurt?

JAMMER!

Voordat ik uit ga leggen waarom, zal ik me eerst eens voorstellen: Ik ben GenietExpert Gertrude en heb de afgelopen jaren met vallen en opstaan geleerd hoe ik mijn eigen beste vriendin kon worden en van genieten een gewoonte kan maken.

Alsjeblieft!

Download hier het gratis e-book met vijf tips om meer te genieten!