De GenietBox! Een gouden brievenbusdoosje vol met leuke genietmomentjes voor JOU!

De GenietBox: het leukste cadeau voor JEZELF

YESyesYES, HET moment waarop we allemaal hebben gewacht is nu eindelijk hier: de introductie van DE GenietBox. Zooooo VET dit! Ik word er helemaal blij van als GenietExpert, want ik hou ervan om anderen genietmomentjes te bezorgen. Ik had het idee een paar jaar geleden al, maar wachtte tot het juiste moment. En dat is NU: november 2023 – De webshop voor deze cadeaubox gaat tijdelijk open van 1 t/m 8 november! Dus: zoek jij nog een perfect cadeautje voor jezelf? This is it! Ga snel naar www.genietbox.nl en reserveer jouw GenietBox! Als je deze nog niet kunt bestellen, laat dan even je naam en mailadres achter, dan stuur ik je een mailtje als de shop (weer) opent.

De GenietBox is een prachtige gouden doosje met allerlei unieke, kleurrijke en leuke cadeautjes. Het staat helemaal in het teken van liefde voor jezelf en je eigen BFF worden. GEWELDIG om aan jezelf te geven, maar natuurlijk ook fantastisch als cadeautje of als kerstpakket. Het past door de brievenbus!

De inhoud: 12 heerlie de peerlie producten 🙂

– KEUZE tussen: Het boek #wordjeeigenbff OF een roze notebook van Dagelijks Genieten
– Een prachtige kaars in felle neon kleuren
– Heerlijk geurend zeepje met daarin #wordjeeigenbff gegraveerd
– Lila kaart met de tekst ‘creëer je eigen genietmomentje’ en #wordjeeigenbff
– *SUPERVET gekleurd handgemaakt armbandje met een smiley 🙂
– Lavendel badzout in een buisje met #wordjeeigenbff – label
– *Prachtig gekleurde scrunchie voor in je haar (of waar jij ‘m wilt :))

– Zakje met zonnebloemzaadjes om volgend voorjaar te planten. SHINE!
– *Sleutelhanger met een TE cute gekleurde mini-donut
– Roze pen met motiverende tekst
– *Gekleurde houten potlood met grip
– Heerlijke witte sokken met een gekleurd hartje voor WARME voetjes 🙂 

*Bij de producten met een sterretje ervoor zijn er meerdere kleuren beschikbaar en wordt er willekeurig een kleur gekozen.

Zorg jij altijd voor anderen en ben je ook altijd bezig met cadeautjes voor anderen te kopen? VOEL jij dat je nu jezelf een keer een cadeau mag gunnen en heb jij er ook zo veel zin in gekregen in die GenietBox? Check genietbox.nl 🙂

Lees je liever alleen mijn boek? Ga naar dagelijksgenieten.nl – je kunt ‘m kopen als papieren boek en als Ebook. Echt iets voor jou als je je eigen BFF wilt worden.

Hé psst! Even een half uurtje praten?

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Laten we dan eerst eens vrijblijvend een gratis GenietGesprek van een half uur plannen. We kijken of het klikt en wat ik voor je zou kunnen betekenen. 

Geniet van je dag!
Groetjes GenietExpert Gertrude

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist via deze link downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Hoihoi! :)

Wat leuk dat jij aan de slag wilt om je eigen BFF te worden. Wees trots op jezelf, dat is een hele stoere stap! 
Je kunt de #wordjeeigenbff-checklist gratis downloaden. Het bevat vier pagina’s, waarbij de eerste pagina de 12 G’s (thema’s) van mijn boek bevatten. Bij de tweede en derde pagina mag jij aan de slag met het formuleren van je doelen en pagina vier is een leuke verrassing en reminder voor jezelf als het even tegenzit met je doelen.

Alsjeblieft!

Download hier het gratis e-book met vijf tips om meer te genieten!